Jouw reis vastleggen met travel vlogs

0 Comments


Als je het ons vraagt, is reizen één van de gaafste dingen die er is. Je ontdekt nieuwe landen, nieuwe plaatsen, leert nieuwe mensen kennen en creëert een heleboel onvergetelijke herinneringen. Althans, je hoopt ze nooit te vergeten. Echter is ons geheugen natuurlijk ook niet oneindig en zullen sommige herinneringen uiteindelijk toch gaan vervagen. Daarom is het een super goed idee om jouw reis vast te leggen middels travel vlogs. Zo zijn al jouw mooie herinneringen vereeuwigd en kan je ze altijd weer terugkijken. Op die manier ervaar je de hele reis weer opnieuw en kan je ook over 20 jaar nog genieten van de mooie beelden die je tijdens jouw reis hebt gemaakt.

Het filmen van jouw travel vlog met je mobiel

Als je ook van plan bent om een travel vlog te gaan maken, heb je natuurlijk iets nodig om deze mee te filmen. Dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Tegenwoordig hebben de meeste mobieltjes namelijk al een super goede camera waarmee je de beelden dus prima zou kunnen maken. Let er dan wel op dat er genoeg geheugen in je mobiel zit, zodat hij niet halverwege de reis vol zit en je geen nieuwe beelden meer kan maken. Verder is het handig om een aantal accessoires voor je mobiel aan te schaffen. Je kan er een koord aan bevestigen, zodat je hem om je/hand nek kan hangen als je iets actiefs gaat doen. Verder is een waterdicht hoesje ook super handig.

Een camera aanschaffen voor jouw travel vlog

Mocht je het maken van jouw vlog nou nog wat professioneler aan willen pakken, dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een camera mee te nemen. Het is dan wel aan te raden om voor een klein exemplaar te gaan, zodat je hem ook gemakkelijk mee kan nemen tijdens je reis. Vergeet niet om ook een geheugenkaartje aan te schaffen. Het liefst een vrij grote, zodat je niet wordt beperkt in het aantal beelden dat je kan maken. En mocht je nou van plan zijn om je camera ook mee te nemen naar gebieden met veel water, kijk dan eens of een gopro wat voor jou is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *