De meest budgetvriendelijke iPhone

0 Comments


Je smartphone, je kunt er niet omheen. De geweldig veelzijdige multimediamachine is niet meer uit ons leven weg te denken. Je hebt alle functionaliteiten van een laptop tegenwoordig in je broekzak. Daarbij heeft Apple met de iPhone de smartphonewereld compleet op zijn kop gezet. Straffe designs, geweldige software en de beste hardware zorgen ervoor dat de Apple iPhone al sinds jaar en dag dé smartphone is om te wensen. 

Refurbished, betaalbaar alternatief

Apple is zeer aantrekkelijk vanwege de kwalitatieve devices. Echter, voor zoveel straffe specs betaal je wel de hoofdprijs. Met refurbished Apple zijn premium-devices een stuk vriendelijker voor de portemonnee. Doordat een toestel is gekeurd, waar nodig gerepareerd en is schoongemaakt, is refurbished ook veel betrouwbaarder dan tweedehands. 


Refurbished iPhones zijn toesellen afkomstig van retouren of eerder gebruik. In tegenstelling tot tweedehands ondergaan iPhones dus een uitgebreide kwaliteitscontrole. Door middel van verschillende tests wordt er gekeken of alles technisch optimaal functioneert. Je hebt met refurbished iPhones dus niet alleen een voordelige aankoop, maar je bent ook meer zeker van de kwaliteit.

Met Keurmerk zit je goed

Houd er wel rekening mee dat de refurbished partij waarbij je koopt, ook bezit over het Keurmerk. Dit biedt meer zekerheid dan een refurbished aanbieder zonder het kwaliteitslabel. Partijen met het Keurmerk hanteren dezelfde cosmetische productgradaties en 

Refurbished iPhone kopen

Refurbished is dus zeer voordelig, maar welk toestel moet je kiezen? We lichten drie populaire refurbished iPhones uit. Alle drie de toestellen zijn voordelig te verkrijgen bij Keurmerk-partijen, zoals Forza Refurbished.
We bijten de spits af met de iPhone 8.


Handzaam en vertrouwd iPhone 8

De iPhone 8 refurbished is er voor iedereen die houdt van eenvoud en handzaamheid. De iPhone 8 refurbished heeft een lekker compact 4.7 inch beeldscherm en bezit over een Touch ID-ontgrendelknop. Met deze knop kun je de iPhone 8 ontgrendelen met een simpele vingeroplegging. Wil je ook de iPhone 8 refurbished kopen? De iPhone 8 en meer interessante opties vind je op forza-refurbished.be.

Baanbrekende iPhone XS

De iPhone XS is de opvolger van de premium iPhone X. De iPhone ‘tien’ heeft de Apple-markt volledig veranderd. De iPhone XS is de opvolger van de iPhone X, met een nog krachtigere processor. Het scherm van de iPhone XS vult de volledige voorkant van het toestel. Alle iPhones vóór de iPhone X hebben de thuisknop onderaan het scherm. Met iPhone X refurbished maak je de schoonste foto’s, dankzij de dubbele 12 megapixel-camera. De iPhone XS refurbished koop je met het keurmerk Refurbished, waardoor je bent verzekerd van een betrouwbare aankoop.

iPhone 11, eigenzinnig en kleurrijk

De nieuwste van de rij toestellen is de iPhone 11. Dit toestel heeft hierdoor de snelste processor en langste iOS-ondersteuning. Het is met een 6.1 inch beeldscherm iets groter dan de vorige iPhones. Het toestel een beschikt over een dubbele cameramodule. De behuizing is niet zo premium als de iPhone X, maar bezit wel een nieuwere chipset. Spreekt dit je meer aan? Klik dan hier: iPhone 11 refurbished kopen.

Conclusie

Welke iPhone het meest geschikt is, hangt dus volledig van je wensen af. Wil je het meest voordelige, compacte toestel? Dan is de iPhone 8 refurbished de beste keuze. Ben je meer een liefhebber van een premium behuizing? Dan is de iPhone X refurbished uitermate geschikt. Hou je van kleuren en wil je de nieuwste specificaties dan is de iPhone 11 refurbished een echte aanrader.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *