Hoe belangrijk zijn trends en waar zie je dit terug?

0 Comments


Wanneer je op zoek gaat naar mooie kleuren voor in je nieuwe woning of als je toch eens wat anders wil in je huidige huis, ga je op zoek naar kleuren die je zelf mooi vindt? Of kies je voor de kleurtrends van dat jaar? Iedereen heeft natuurlijk een andere smaak, maar tegenwoordig zijn er genoeg plekken om inspiratie op te doen. Dit hoeft namelijk echt niet meer alleen in woonwinkels of op pinterest. Er zijn steeds meer sociale media accounts die tips en foto’s delen en tijdschriften die duidelijke trend kleuren aangeven. Wat zijn eigenlijk de trends voor 2022?

Voor iedereen is er een trend

Wanneer je de trendkleuren van de bekende verfmerken ziet, zie je dat er steeds meer fellere kleuren gebruikt worden. Okergeel, paars of blauw? Het kan allemaal. In 2021 was er veel meer pastel en rustige kleuren, maar dit lijkt helemaal voorbij. Voor de liefhebber kan het dus duidelijk niet gek genoeg, maar voor de mensen die niet zo veel gekkigheid willen, komen in 2022 de bruintinten als trend. Met een combinatie tussen een kleur bruin en een zandkleurige muur, zou je huis dan ook helemaal meedoen. Kortom, je kunt het zo gek en bont maken als dat jij dat zelf wil.

Hoe pas je trends toe?

Je kunt ervoor kiezen om een muur te verven, om je plafond ook mee te nemen of om je hele kamer een kleur te geven. Niemand kijkt hier nog van op. Ook is het een keuze om je muren licht te houden of een basiskleur te geven en om van je meubels eyecatchers te maken door eens voor een gekke kleur of stof bank te kiezen. Wil je niet te gewaagd kiezen en wil je eens wat meer afwisselen? Kies dan voor een basiskleur op je muur, vloer en in je meubels en kleedt dit aan met een aantal kleurrijke en misschien wel gekke accessoires.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *